Services

Onze Diensten:


*nieuw*

Wij kunnen met onze apparatuur in uw computer van de besturingssoftware diverse aanpassingen doen zoals:het verwijderen van foutcode's (DTC's), de EGR klep verwijderen,  anti-lag of pops & bangs programmeren, Vmax(begrenzer) verwijderen, hot start aanpassing en nog vele andere opties, Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden!Alle merken auto's kunnen worden uitgelezen voor een diagnose


Wij specialiseren ons in de Duitse en Zweedse merken, hiervoor hebben wij speciale diagnose en programmerings-software.


Mechanisch ProbleemPiept of klappert er iets onder de motorkap of wilt u uw distributie-riem/ketting laten vervangen. Wij beschikken over de kennis en kunde om al dit soort werkzaamheden uit te voeren. Speciale gereedschappen en snelle levering van onderdelen maken het mogelijk om dit binnen 1 dag te kunnen realiseren.

Wilt u vooraf een prijsopgaaf dan is dit zeker mogelijk. U kunt uw aanvraag met vermelding van uw kenteken sturen via de contactpagina.

OnderhoudEen auto houdt het niet lang vol zonder het standaard onderhoud. Het wordt ook steeds belangrijker met de moderne motoren, Hierbij luistert alles nog nauwer dan met de motoren van voor 2000. Smeermiddelen en aandrijvings delen worden meer belast en vergen meer aandacht. U kunt voor alle onderhoudsgerelateerde werkzaamheden bij ons terecht. Ook onderhouden wij VAG auto's die onder garantie vallen. Het resetten van de service indicator valt hier natuulijk ook onder..

Electrisch ProbleemGaat uw koplamp steeds kapot? Loopt uw accu leeg binnen te korte tijd? Zijn er lampjes die niet meer uitgaan?

Leg het eens voor en wij gaan de uitdaging graag aan. Sommige storingen zijn hardnekkiger dan andere en niet alle garages willen er aan beginnen, Hier komen wij om de hoek kijken, met onze uitgebreide database met electrische schema's en diverse meetapparatuur lossen wij bijna elk probleem op,

.

Uw auto aanpassenU wilt graag een andere interieur? Misschien een nieuwe accessoire? Of chiptuning?  Opties programmeren van uw VAG auto? U ziet het wel, te veel opties om uit te typen maar allemaal mogelijk bij ons. Het is mogelijk om spullen zelf aan te leveren maar het wel handig om dit van te voren te overleggen. Wij leveren een groot aantal accesoires en inbouw-opties. Van telefoonhouder tot leeslampje maar ook van grotere injectoren tot PU-ophangingsrubbers. Ook voor het aanpassen/upgraden van uw OEM-audio systeem bent u bij ons aan het goede adres.